dilluns, 17 d’agost del 2015

Dades 17 d'agost de 2015

La jornada ha començat amb cels força tapats i tempestes que han estat intenses arran de costa i sobretot mar endins, per la qual cosa en bona part del país no ha arribat a caure ni una gota. Durant el dia han predominat els intervals de núvols i, de forma molt esporàdica, s'ha escapat algun petit ruixat, molt febles i de poca extensió. La propera nit es taparà de ponent a llevant i demà al matí la inestabilitat podria augmentar més i podríem tenir xàfecs la primera part del dia, en general no massa forts i que puntualment podrien ser moderats, i més clarianes a la tarda. Demà tindrem temperatures de nou no massa altes,amb màximes properes als 25ºC. De cara a dimecres, i almenys fins divendres el temps s'estabilitza del tot, amb molt més sol i temperatures que pujaran, tot i que no es preveuen calorades excessives com setmanes enrere.

Les màximes d'avui han estat semblants a les d'ahir, amb valors d'entre 24 i 27ºC, i mínimes entre els 13 i 17ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,8ºC
T. Mínima:   14,5ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,5ºC
T. Mínima:   13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,7ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     23,8ºC
T. Mínima:      15,4ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     26,0ºC
T. Mínima:      16,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    26,3ºC
T. Mínima:     17,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     27,1ºC
T. Mínima:      15,6ºC
Precipitació:    0,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 25,9ºC
T. Màxima: 16,1ºC
Precipitació: inapreciable
Fenòmens observats: rosada, plugim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada