dilluns, 31 d’agost del 2015

Dades 31 d'agost de 2015

La setmana ha començat amb temps molt tranquil i domini del sol arreu del país, tant sols alguna boira i núvols baixos prop del mar que s'han desfet força ràpidament. El matí i migdia han continuat sense novetats, i ha estat a partir de mitja tarda quan el cel s'ha tapat ràpidament de ponent a llevant per la formació de grans tempestes a l'interior de la península que a poc a poc han arribat a ponent i al Pirineu de Lleida. La propera nit tindrem cels tapats i ruixats i tempestes irregulars, localment forts i més probables a la meitat oest, mentre que demà tindrem un dia insegur, amb clarianes al matí i noves tempestes de tarda cap al nord del país, les temperatures demà seran sensiblement més baixes que no pas les d'avui. En dies posteriors continuarà el temps força inestable amb tempestes irregulars i temperatures que seran molt suaus.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 31 i 35ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 15 i 19ºC,amb baixa humitat, visibilitat més aviat dolenta amb calitja, i vent fluix amb algun cop moderat de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,4ºC
T. Mínima:   16,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  31,8ºC
T. Mínima:   16,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     33,2ºC
T. Mínima:      15,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     31,3ºC
T. Mínima:      18,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,6ºC
T. Mínima:      16.5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    34,1ºC
T. Mínima:     18,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     35,0ºC
T. Mínima:      16,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 31,8ºC
T. Màxima: 18,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada