dimarts, 11 d’agost del 2015

Dades 11 d'agost de 2015

Avui hem tingut un dia de temps novament molt estable, amb domini del cel serè i alguns núvols prims decoratius, molt poca cosa tot plegat. La propera nit apareixeran alguns núvols pel sud que no ens portaran precipitacions però que provocaran que les temperatures mínimes tornin a ser força altes, amb valors que s'aproparan als 20ºC. Demà tindrem un dia variable, amb lleugera inestabilitat que provocarà algun petit ruixat a ponent i zones de muntanya, i la temperatura serà bastant alta. Dijous el temps comença a canviar, amb més núvols i possibilitat de ruixats que podrien ser més extensos i importants, i la temperatura serà més baixa. Aquesta tònica de temps inestable, amb núvols, clarianes i algunes tempestes pot durar tot el que queda de setmana, amb temperatura ja força més suau que la d'avui o demà.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 29 i 33ºC, i les mínimes entre els 13 i 17ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat a la tarda de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,2ºC
T. Mínima:   14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  31,8ºC
T. Mínima:   14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     32,9ºC
T. Mínima:      13,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     29,3ºC
T. Mínima:      15,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     31,7ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    32,8ºC
T. Mínima:     16,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 31,3ºC
T. Màxima: 16,4ºC
Precipitació: 0.0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada