dissabte, 1 d’agost del 2015

Dades 1 d'agost de 2015

El dia ha començat amb cels tapats i boires extenses que han durat fins a mig matí. A partir de llavors el cel s'ha començat a trencar i el migdia i la tarda s'han caracteritzat pels intervals de núvols sobretot alts i mitjos sense més conseqüències. La propera nit tindrem alguns núvols i les temperatures seguiran fresques, però pujaran una mica respecte la nit passada, i demà el dia serà molt estable i tranquil amb temperatures més altes que les d'avui, però sense fer calor massa intensa. La setmana començarà amb estabilitat i calor més marcada, però la nit de dilluns a dimarts o ja dimarts a primera hora ens arriba un front amb ruixats i algunes tempestes, i temperatures que baixaran una mica de forma transitòria sobretot el dimarts. En dies posteriors i durant bona part de la propera setmana tindríem temps tranquil i calorós.
Com a dades més importants de l'episodi de tempestes del vespre i nit passats, destacar els 38.4 mm de Calaf i els 47.1 de Veciana.

Les temperatures d'avui han estat més baixes que en dies enrere, amb màximes entre els 21 i 28ºC i mínimes entre els 12 i 16ºC. Al matí hem tingut visibilitat dolenta amb humitat elevada,mentre que a la tarda la humitat ha estat més baixa i la visibilitat bona. El vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,5ºC
T. Mínima:   14,2ºC
Precipitació: 0,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,5ºC
T. Mínima:   12,5ºC
Precipitació: 0,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,6ºC
T. Mínima:      13,7ºC
Precipitació:    0,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:      13,3ºC
Precipitació:   0,6 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     28,0ºC
T. Mínima:      16,3ºC
Precipitació:   1,8 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,7ºC
T. Mínima:     15,0ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    25,2ºC
T. Mínima:     15,0ºC
Precipitació:  1,6 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 23,1ºC
T. Màxima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada