dimecres, 26 d’agost del 2015

Dades 26 d'agost de 2015

Avui hem tornat a tenir un dia marcat per l'estabilitat, amb domini del sol arreu i tot el dia i algunes boires molt locals en planes interiors a primera hora del matí que s'han desfet molt ràpidament. Demà tindrem de nou un dia tranquil amb alguns núvols prims deguts al pas d'una cua de front molt poc actiu, i temperatura una mica més alta. Divendres i el cap de setmana tot segueix igual, amb estabilitat, domini del sol i calor d'estiu però sense excessos, amb xafogor marcada sobretot cap a vora mar. És possible que de cara a la setmana vinent el temps canviï de forma notable,per bé que encara falta molts dies per poder concretar de quina manera ens afectaran aquests canvis

Les temperatures d'avui han estat més altes, amb màximes entre els 27 i 32ºC i mínimes entre els 13 i 16ºC i, tal i com va passar ahir, amb una marcada inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat moderada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,2ºC
T. Mínima:   14,4ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  29,3ºC
T. Mínima:   13,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     30,9ºC
T. Mínima:      12,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     26,9ºC
T. Mínima:      14,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,1ºC
T. Mínima:      14,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    30,7ºC
T. Mínima:     15,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     32,1ºC
T. Mínima:      13,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 29,8ºC
T. Màxima: 15,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada