dissabte, 8 d’agost del 2015

Dades 8 d'agost de 2015

La jornada ha començat amb un cel força tapat i quatre gotes que han caigut a primera hora del dia en forma de fang. A partir de primera hora de la tarda ens ha arribat el gruix del front, amb una banda de pluja moderada que ens ha creuat fins a mitja tarda, moment en que ha anat marxant cap a l'est. La propera nit es podria formar alguna boira local, i no es descarta algun ruixat durant la nit, restes de la pertorbació d'avui. Demà tindrem vent de ponent a mestral, no gaire fort però que mantindrà un ambient més suau, amb cel poc núvol i bona visibilitat. Dilluns i dimarts tindrem dos dies tranquils, sobretot dilluns i amb temperatura que pujarà una mica amb nits suaus, mentre que dimecres ens arriba una pertorbació que podria ser més o menys activa en funció d'on s'acabi situant finalment. Les temperatures la propera setmana no serien ni de bon tros tant altes com els darrers dies.

Les màximes d'avui han baixat de forma notable respecte les d'ahir, amb valors d'entre els 24 i 30ºC, i mínimes entre els 16 i 20ºC que en molts casos s'han donat al migdia o la tarda. La humitat ha estat elevada, la visibilitat regular i el vent fluix i de direcció molt variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,9ºC
T. Mínima:   17,6ºC
Precipitació: 7,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,5ºC
T. Mínima:   16,2ºC
Precipitació:13,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     27,0ºC
T. Mínima:      16,9ºC
Precipitació:    9,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,1ºC
T. Mínima:      16,8ºC
Precipitació:   8,6 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,2ºC
T. Mínima:      19,7ºC
Precipitació:   4,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    24,7ºC
T. Mínima:     18,5ºC
Precipitació:  8,7 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    25,6ºC
T. Mínima:     20,1ºC
Precipitació:  5,6 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 24,4ºC
T. Màxima: 17,2ºC
Precipitació: 7,3 mm
Fenòmens observats: calitja, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada