divendres, 28 d’agost del 2015

Dades 28 d'agost de 2015

Avui hem tingut una jornada que s'ha caracteritzat, a l'igual que les anteriors, pel domini del sol a tot el país tret del litoral on hi havia alguns núvols baixos a primera hora i que s'han anat desfent al llarg del matí. A la tarda tot ha continuat igual, amb creixement d'alguns núvols d'evolució a la serralada pirinenca que no han portat conseqüències. La propera nit tindrem cel serè amb alguna boira molt puntual a zones interiors, i demà el dia serà semblant al d'avui, amb pocs núvols, calor marcada i sensació de xafogor. Diumenge i dilluns no s'esperen canvis, i serà a partir de dimarts que el temps pot canviar de forma notable, amb temperatures que aniran baixant de forma progressiva i possibilitat de precipitacions.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 31 i 35ºC, i les mínimes entre els 15 i 20ºC,amb inversió tèrmica a la matinada. La visibilitat ha estat bona, la humitat moderada i el vent ha bufat fluix i de direcció variable al matí, i de marinada marcada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,8ºC
T. Mínima:   16,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  32,6ºC
T. Mínima:   16,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     32,5ºC
T. Mínima:      15,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     31,1ºC
T. Mínima:      20,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     31,3ºC
T. Mínima:      15,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    34,8ºC
T. Mínima:     18,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     35,4ºC
T. Mínima:      16,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 32,2ºC
T. Màxima: 18,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada