divendres, 14 d’agost del 2015

Dades 14 d'agost de 2015

El dia ha estat en general estable,però amb força intervals de núvols sobretot a partir de migdia, degut a les restes de la pertorbació d'ahir per una banda, i per l'altra a l'acostament d'un nou front per ponent i que ens arribarà demà, amb cels força tapats i ruixats i tronades freqüents al nord i est del país, i molt més escassos cap a ponent i el sud. Demà les temperatures seran més baixes, tant de dia com de nit, i el vent de mestral d'avui s'anirà aturant fins girar a sud o sud-est. Diumenge el temps serà més estable, amb sol, alguns intervals de núvols i ruixats de tarda al nord-est, i amb màximes una mica més altes que les de demà. Entre dilluns i dimarts ens podria afectar un nou front que podria tornar a inestabilitzar el temps i portar noves tempestes, amb calor que continuarà molt moderada.

Les màximes d'avui han baixat, amb valors d'entre els 23 i 29ºC i mínimes entre els 11 i 16ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat molt bona i el vent ha bufat amb cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,3ºC
T. Mínima:   13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  25,3ºC
T. Mínima:   11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,5ºC
T. Mínima:      13,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     23,3ºC
T. Mínima:      14,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,0ºC
T. Mínima:      16,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    26,0ºC
T. Mínima:     16.0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    27,6ºC
T. Mínima:     13,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 24,9ºC
T. Màxima: 12,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada