diumenge, 30 d’agost del 2015

Dades 30 d'agost de 2015

El diumenge ha començat amb cel serè arreu de l'interior, i així ha continuat el temps fins a migdia i primera hora de la tarda, tant sols s'han format alguns núvols molt poc importants a migdia. A partir de primera hora de la tarda han començat a entrar alguns núvols prims per ponent, de moment sense més conseqüències. La propera nit tindrem intervals de núvols sense precipitacions i amb temperatures semblants a les dels darrers dies. Demà tornarà a fer força calor i xafogor, però ja aniran apareixent més núvols i a la tarda es formaran tempestes a ponent i sobretot al Pirineu occidental on podrien ser localment intenses. A partir de dimarts i en dies posteriors la inestabilitat serà més marcada, els ruixats i tempestes freqüents i les temperatures aniran baixant de forma continuada tota la setmana.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 29 i 33ºC i les mínimes entre els 13 i 17ºC,amb inversió tèrmica a la matinada. La humitat ha estat moderada, el vent fluix de llevant i la visibilitat ha estat bona durant tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,8ºC
T. Mínima:   14,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  30,2ºC
T. Mínima:   15,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     31,7ºC
T. Mínima:      13,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     29,3ºC
T. Mínima:      16,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,2ºC
T. Mínima:      13,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    31,6ºC
T. Mínima:     15,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     32,8ºC
T. Mínima:      13,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 30,3ºC
T. Màxima: 17,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ----

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada