diumenge, 2 d’agost del 2015

Dades 2 d'agost de 2015

Avui hem tingut un dia molt estable, amb boires a la nit i matinada i domini total del sol durant el dia, pràcticament sense cap núvol. La pertorbació de dies enrere ja s'ha allunyat i ens domina una falca anticiclònica. Demà tindrem un temps semblant al d'avui, amb molt de sol i amb calor que s'intensifica una mica més, amb valors que s'aproparan als 35ºC en punts càlids. Dimarts al matí ens passa una cua de front fred que ens portarà més núvols i alguns ruixats sobretot a zones de muntanya, que no sembla que hagin de ser massa importants. Dimarts les temperatures seran una mica més baixes, mentre que a partir de dimecres el temps estable s'imposa de nou i la calor serà de nou força intensa.

Les temperatures màximes han estat clarament més altes que ahir, amb valors entre els 29 i 32ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 13 i 15ºC, força semblants a les d'ahir. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent fluix de mestral al matí i sud-oest a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,1ºC
T. Mínima:   13,4ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  29,6ºC
T. Mínima:   13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     32,0ºC
T. Mínima:      13,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     28,8ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     31,0ºC
T. Mínima:      14.5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    31,2ºC
T. Mínima:     14,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    31,9ºC
T. Mínima:     13,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 30,1ºC
T. Màxima: 15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada