dilluns, 10 d’agost del 2015

Dades 10 d'agost de 2015

La setmana ha començat amb temps tranquil i domini del sol a tot el país, tot i alguns núvols a primera hora al litoral i nuvolades poc importants a la tarda al Pirineu, sense més conseqüències. La propera nit continuarem amb temps serè i demà tornarem a tenir un dia estable, amb sol i alguns núvols no massa importants, i les temperatures pujaran una mica respecte les d'avui. Dimecres s'apropa un front que ens portarà un canvi de temps entre dimecres i dijous amb núvols i alguns ruixats i tempestes, menys importants del que semblava dies enrere i amb temperatures més baixes dijous, dimecres seran encara força càlides. En dies posteriors, pràcticament fins acabar la setmana, tindrem temps lleugerament insegur i amb temperatures no massa càlides.

Les temperatures màximes d'avui s'han enfilat fins a valors entre 28 i 33ºC,mentre que les mínimes s'han situat entre els 12 i 14ºC, amb una lleugera inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent fluix de mestral al matí i marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,6ºC
T. Mínima:   12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  28,8ºC
T. Mínima:   12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     31,2ºC
T. Mínima:      12,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     28,1ºC
T. Mínima:      13,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     33,1ºC
T. Mínima:      13,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    29,8ºC
T. Mínima:     13,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    30,9ºC
T. Mínima:     12,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 29,6ºC
T. Màxima: 12,9ºC
Precipitació: 0.0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada