dimecres, 12 d’agost del 2015

Dades 12 d'agost de 2015

El dia ha començat amb bancs de núvols baixos extensos a la meitat est, i amb cel més clar a ponent i cap al Pirineu, i amb temperatures més altes que en dies enrere. Durant el dia han continuat els intervals de núvols sobretot baixos, tot i algunes ullades de sol, i a partir de mitja tarda s'han format tempestes al Prepirineu que a hores d'ara encara continuen, i que són localment fortes. La propera nit i demà ens arriba un front que portarà força núvols i ruixats i tempestes freqüents al Pirineu i comarques del nord, on seran intenses, i més disperses al sud i ponent, on no seran tant freqüents. La temperatura demà serà més baixa de dia, tot i que a primera hora encara serà elevada. En dies posteriors el temps es caracteritzarà per núvols i clarianes, ruixats al nord del país i temperatures que seran clarament més baixes, ben bé fins a finals de setmana.

Les temperatures màximes s'han situat entre els 30 i 34ºC, i les mínimes entre els 17 i 22ºC, amb humitat moderada, vent fluix a moderat de sud-est i visibilitat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  31,4ºC
T. Mínima:   17,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  32,4ºC
T. Mínima:   17,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     33,6ºC
T. Mínima:      16,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     29,8ºC
T. Mínima:      18,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,4ºC
T. Mínima:      21,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    31,8ºC
T. Mínima:     20,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    34,0ºC
T. Mínima:     19,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 31,4ºC
T. Màxima: 19,0ºC
Precipitació: 0.0 mm
Fenòmens observats: rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada