dilluns, 3 d’agost del 2015

Dades 3 d'agost de 2015

El dia ha començat amb boires espesses cap a l'est i núvols baixos, mentre que el cel era ben serè cap a ponent. Aquestes boires i núvols baixos s'han desfet molt depressa quedant un dia serè arreu fins a la tarda, moment en el que s'ha tapat de ponent a llevant per efecte de les encluses de les tempestes que s'han format a Aragó. Aquesta nit ens arriba una feble pertorbació que portarà núvols i tempestes a zones de muntanya del Pirineu occidental i, més esporàdicament, a la franja de ponent, i que difícilment arribin al centre de Catalunya. Demà la temperatura baixarà lleugerament, però entre dimecres i divendres la calor es torna a intensificar de forma notable, amb temperatures que s'aproparan o superaran els 35ºC als punts més càlids,i amb temps en general tranquil.

Les temperatures han pujat respecte les d'ahir pel que fa a les màximes,amb valors entre els 33 i 37ºC, i les mínimes s'han situat entre els 16 i 19ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat dolenta a primera hora del dia i bona la resta de la jornada,i el vent ha bufat fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  34,5ºC
T. Mínima:   17.0ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  34,9ºC
T. Mínima:   17,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     36,4ºC
T. Mínima:      16,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     33,5ºC
T. Mínima:      16.8ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     34,9ºC
T. Mínima:      17,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    36,1ºC
T. Mínima:     19,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    37,0ºC
T. Mínima:     18,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 34,6ºC
T. Màxima: 17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada