diumenge, 23 d’agost del 2015

Fotografies de la setmana (17 al 23 d'agost de 2015)

Dilluns 17 d'agost: la setmana començava amb temps una mica inestable i tempestes a la tarda a zones de muntanya. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 18 d'agost: el matí va estar dominat pels núvols, boires i pluges a primera hora, aclarint cap a migdia i la tarda. Imatge a mig matí a Castelltallat:
Dimecres 19 d'agost: dia de temps totalment estable, amb alguns núvols a primera hora i sol amb bona visibilitat la resta del dia. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 20 d'agost: continuació del temps estable, amb sol i alguns núvols més aviat decoratius. Imatge a la tarda on es veu al fons el corró de núvols que delimita el mestral de la marinada:
Divendres 21 d'agost: la inestabilitat va tornar a augmentar de nou,amb tempestes al vespre que van ser localment fortes cap al Prepirineu. Imatge a mitja tarda des de Calaf mirant cap al nord-est:
Dissabte 22 d'agost: el temps va tornar a ser lleugerament inestable amb força núvols i algunes tempestes irregulars, en conjunt no massa fortes. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:
Diumenge 23 d'agost: el dia ha començat amb molts núvols prims i bona visibilitat en general:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada