dissabte, 22 d’agost del 2015

Dades 22 d'agost de 2015

La jornada d'avui ha començat amb moltes boires i núvols baixos, i fins i tot amb alguns plugims molt poc importants sobretot a l'est del país. A mig matí s'han obert clarianes i a migdia s'han format algunes tempestes que han afectat el nord de l'interior, així com punts del Pirineu. Com sempre en aquests casos, han estat irregulars, localment una mica intenses però les zones afectades han estat més aviat poques. A la tarda ha continuat el temps insegur, amb força núvols i alguns ruixats inconnexos, en general ben poc importants. Aquesta nit hi podria haver ruixats i tempestes en diversos punts, i demà la inestabilitat serà menor, amb núvols i clarianes i algun ruixat de tarda poc important. De cara a la setmana vinent, sembla que el temps serà bastant tranquil i les temperatures baixaran a principi de setmana,per pujar clarament a mitjans i finals de setmana, amb calor marcada.

Les temperatures màximes han baixat,amb valors d'entre els 25 i 30ºC, i mínimes una mica més altes, entre els 15 i 20ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta al matí i bona a la tarda, i el vent ha bufat fluix a moderat del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,5ºC
T. Mínima:   17,3ºC
Precipitació:  5,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  27,3ºC
T. Mínima:   15,7ºC
Precipitació:  7,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     28,2ºC
T. Mínima:      17,0ºC
Precipitació:    5,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     25,4ºC
T. Mínima:      17,7ºC
Precipitació:   0,2 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,8ºC
T. Mínima:      17,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    29,0ºC
T. Mínima:     20,4ºC
Precipitació:   0,7 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     30,3ºC
T. Mínima:      18,8ºC
Precipitació:    0,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 27,6ºC
T. Màxima: 18,4ºC
Precipitació: 0,9 mm
Fenòmens observats: boira, rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada