dijous, 13 d’agost del 2015

Dades 13 d'agost de 2015

Avui hem tingut un dia variable, amb molts núvols a primera hora i fins a mig matí, fins i tot amb ruixats dispersos que han deixat quantitats d'aigua molt minses. A partir de mig matí s'han obert clarianes, i s'han començat a formar tempestes cap a l'est que ens han afectat de forma molt lleugera, a part de que s'han allunyat a gran velocitat. La propera nit i matinada tindrem cel serè i amb bona visibilitat a la sortida del sol, però les temperatures ja baixaran de forma moderada, mentre que demà dominarà el sol amb vent no massa fort entre ponent i mestral, i temperatura de dia una mica més baixa que la d'avui. Dissabte augmenta lleugerament la inestabilitat i els ruixats i tempestes seran freqüents al nord i est del país,mentre que el sol dominarà al sud i a ponent, i les temperatures seran més fresques, tant màximes com mínimes. Diumenge sembla que el temps seria més estable, amb més sol i temperatura que pujaria una mica més de dia,malgrat que a primera hora del matí seria força fresca.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 27 i 32ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 18 i 21ºC,amb humitat moderada i vent fluix de sud-est al matí, i baixa humitat i vent moderat de mestral al migdia i la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,7ºC
T. Mínima:   19,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  29,1ºC
T. Mínima:   18,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     30,3ºC
T. Mínima:      19,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     27,5ºC
T. Mínima:      19,2ºC
Precipitació:   2,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,2ºC
T. Mínima:      19,0ºC
Precipitació:   5,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    30,3ºC
T. Mínima:     21,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    31,6ºC
T. Mínima:     21,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 29,2ºC
T. Màxima: 20,0ºC
Precipitació: inapreciable
Fenòmens observats: rosada, plugim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada