diumenge, 14 de juny del 2015

Fotografies de la setmana (8 al 14 de juny de 2015)

Dilluns 8 de juny: la setmana va començar amb temps molt inestable, amb tempestes que ja abans de migdia varen caure amb intensitat, tot i que amb extrema irregularitat. Imatge a mitja tarda a Calaf un cop ja havia descarregat la forta tempesta:
Dimarts 9 de juny: el dia va tornar a ser inestable, amb creixement de nuvolades i alguns ruixats de tarda. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Dimecres 10 de juny:continuació del temps inestable, amb molts núvols i tempestes de tarda localment intenses al Pirineu.Imatge a la tarda on es veu la tempesta que descarregava al Berguedà:
Dijous 11 de juny: degut a les temperatures elevades de les darreres setmanes s'ha avançat la sega del cereal ben bé 15 dies respecte a l'habitual. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Divendres 12 de juny: el dia va ser menys inestable, amb boires a primera hora i intervals de núvols a la tarda sense més conseqüències. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dissabte 13 de juny: va tornar a augmentar la inestabilitat i a la tarda i nit,amb tempestes que de nou van ser puntualment fortes. Imatge a la tarda als plans de Conill veient la tempesta que afectava la zona de Guissona amb xàfecs intensos:
Diumenge 14 de juny:després de les tempestes del vespre i nit passats, el dia ha començat amb boires i núvols baixos provocats per l'elevada humitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada