dilluns, 15 de juny del 2015

Dades 15 de juny de 2015

El dia ha començat amb intervals de núvols, restes de les tempestes de la nit passada i que han tornat a caure amb moltíssima irregularitat, si bé les quantitats recollides han estat en general poc importants. A partir de mig matí han crescut noves nuvolades amb molta rapidesa, i a migdia ja s'han produït tempestes a molts punts, localment intenses i amb calamarsa per bé que molt irregulars. Aquest vespre i nit encara es poden produir nous ruixats, i demà tornarem a tenir un dia insegur amb boires a primera hora, clarianes al matí i tempestes a la tarda que avançaran de nord a sud i que cauran sobretot al nord del país, ja no tant al sud degut al gir dels vents a mestral. Les temperatures seran força suaus per l'època. A partir de dimecres l'embossament d'aire fred es retira cap a l'est i el temps s'anirà estabilitzant, amb domini del sol i temperatures en progressiu ascens fins el cap de setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 20 i 25ºC,i les mínimes entre els 10 i 14ºC, amb bona visibilitat, humitat moderada i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:   12,6ºC
Precipitació: 13,8 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,4ºC
T. Mínima:    9,8ºC
Precipitació: 34,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,8ºC
T. Mínima:      12,4ºC
Precipitació:   22,4 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,3ºC
T. Mínima:      11,5ºC
Precipitació:   1,4 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    24,9ºC
T. Mínima:     14,2ºC
Precipitació:  4,3 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    23,9ºC
T. Mínima:     12,4ºC
Precipitació:  1,5 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 21,1ºC
T. Màxima: 13,7ºC
Precipitació: 9,4 mm
Fenòmens observats: rosada, tempesta, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada