dimecres, 17 de juny del 2015

Dades 17 de juny de 2015

El dia ha estat ja molt tranquil, tot i els núvols baixos que hi havia a primera hora a punts de l'interior. Aquests núvols s'han desfet ràpidament i ha quedat un dia pràcticament serè, tant sols amb alguns núvols decoratius a la tarda. La situació general està dominada per un anticicló atlàntic que ens afectarà de ple tot el que queda de setmana, amb temps estable, domini del sol i algunes nuvolades de tarda a zones de muntanya sense precipitacions, i amb temperatures cada cop més altes. A principis de la popera setmana podria tornar a augmentar la inestabilitat, tot i que sembla que no seria d'una forma tant acusada com en els darrers dies.

Les temperatures màximes han estat més altes que ahir,amb valors d'entre 24 i 26ºC, mentre que les mínimes han baixat una mica i s'han situat entre els 9 i 11ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat de mestral, amb cops moderats al matí i fluix a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,0ºC
T. Mínima:   10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  24,4ºC
T. Mínima:   10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     25,2ºC
T. Mínima:      10,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,3ºC
T. Mínima:      9,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    25,7ºC
T. Mínima:     11,1ºC
Precipitació:  4,2 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 24,6ºC
T. Màxima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada