diumenge, 21 de juny del 2015

Fotografies de la setmana (15 a 21 de juny de 2015)

Dilluns 15 de juny: el dia es va caracteritzar per la inestabilitat acusada, amb tempestes ja a migdia i durant la tarda, molt irregulars però que puntualment queien amb intensitat. Imatge a mitja tarda mirant cap al nord on es veia una tempesta descarregant cap al Solsonès:
Dimarts 16 de juny: la inestabilitat va continuar molt accentuada, i al migdia i la tarda es van produir tempestes localment molt fortes i amb calamarsa o pedra. A la imatge es veu la tempesta arribant a Calaf als volts de les 5 de la tarda:
Dimecres 17 de juny: el temps va canviar amb l'allunyament de l'embossament d'aire fred que ens havia afectat el dia abans, i amb sol i algunes nuvolades a la tarda:
Dijous 18 de juny: temps totalment estable, amb sol arreu i tant sols quatre nuvolets de tarda. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Divendres 19 de juny: pocs canvis en el temps, continuació del temps anticiclònic amb sol i alguna nuvolada de tarda al Pirineu:
Dissabte 20 de juny: de nou dia molt assolellat amb bona visibilitat i algunes nuvolades de tarda no massa importants. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:
Diumenge 21 de juny: la setmana acaba amb domini del sol i bona visibilitat. Imatge a primera hora del matí:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada