diumenge, 28 de juny del 2015

Fotografies de la setmana (22 al 28 de juny de 2015)

Dilluns 22 de juny: la setmana començava amb temps en general estable però a la tarda es van produir algunes tempestes al Pirineu, les quals es veien des de Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 23 de juny: tot i que en general va ser un dia tapat i amb precipitacions,molt a primera hora el cel era serè i la visibilitat molt bona:
Dimecres 24 de juny: després de les precipitacions del dia abans, el temps va estabilitzar-se ràpidament i el dia va ser dominat pel sol, amb algunes nuvolades de tarda no massa importants:
Dijous 25 de juny: el temps va ser molt estable i assolellat, amb alguns núvols de tarda molt poc importants. Imatge d'un camp de colza encara per segar als plans de Conill:
Divendres 26 de juny: continuació del temps molt estable, amb sol i bona visibilitat. Imatge a primera hora del matí des de Calaf mirant cap a Aleny:
Dissabte 27 de juny: temps completament estable i molt càlid,amb sol i pràcticament cap núvol. Imatge a mitja tarda:
Diumenge 28 de juny: la situació meteorològica continua dominada per un anticicló en superfície i una massa d'aire molt càlida a capes mitjanes i altes, fet que provoca estabilitat, sol i absència de núvols. Imatge a primera hora del matí:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada