dilluns, 8 de juny del 2015

Dades 8 de juny de 2015

La jornada ha començat com ahir, amb sol i pràcticament sense cap núvol, però ràpidament a partir de mig matí han començat a formar-se nuvolades que han donat tempestes a partir de migdia, freqüents al Pirineu, prepirineu, nord de l'interior i arribant fins a la serralada prelitoral, puntualment han estat fortes i amb calamarsa, tot i que com sempre en aquests casos, han caigut amb molta irregularitat. La propera nit el cel s'anirà asserenant, i demà tindrem temps tranquil a primera hora, amb alguns núvols i ambient fresc. De nou, tal i com ha passat avui, ràpidament es formaran nuvolades ja al matí que a migdia descarregaran a molts punts, localment amb força i tempesta, les temperatures una mica més baixes. Aquesta tònica de temps inestable amb tempestes i temperatures més baixes sembla que es pot anar mantenint tota la setmana, amb intermitències.

Les temperatures màximes s'han situat entre els 27 i 31ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 16ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,5ºC
T. Mínima:   13,3ºC
Precipitació: 7,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 28,9ºC
T. Mínima:  15,9ºC
Precipitació: 3,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     29,1ºC
T. Mínima:      12,4ºC
Precipitació:   5,4 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     27,7ºC
T. Mínima:      15,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    29,5ºC
T. Mínima:     15,4ºC
Precipitació:  4,1 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    31,0ºC
T. Mínima:     11,5ºC
Precipitació:  14,4 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 28,6ºC
T. Màxima: 15,4ºC
Precipitació: 38,4 mm
Fenòmens observats: pluja, tempesta, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada