divendres, 19 de juny del 2015

Dades 19 de juny de 2015

El dia ha estat molt tranquil, amb domini del sol tot el dia a tot arreu i alguns núvols d'evolució que s'han format a la tarda a la serralada pirinenca i que no han donat precipitacions.La propera nit serà serena i amb temperatures suaus,però una mica més altes que la nit passada. Demà i diumenge tindrem a grans trets el mateix tipus de temps, amb matins assolellats arreu, tardes amb algunes nuvolades a zones de muntanya i no es descarta algun ruixat en aquestes zones, poc intensos en general i més probables diumenge que no pas dissabte. Les temperatures seran una mica més altes, i sembla que la inestabilitat podria augmentar una mica dilluns i sobretot entre dimarts i dimecres, quan les tempestes de tarda serien força més nombroses i afectarien a molts punts de l'interior. Les temperatures no variaran gaire els propers dies.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 26 i 30ºC,i les mínimes entre els 10 i 14ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix de mestral al matí i encalmat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,9ºC
T. Mínima:   12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  26,4ºC
T. Mínima:   10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     27,6ºC
T. Mínima:      11,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     26,9ºC
T. Mínima:      12,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     30,1ºC
T. Mínima:      13,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    27,6ºC
T. Mínima:     14,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    29,0ºC
T. Mínima:     10,2ºC
Precipitació:  0,0 mm  

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 26,8ºC
T. Màxima: 12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada