diumenge, 21 de juny del 2015

Dades 21 de juny de 2015

El dia ha estat molt semblant als anteriors, amb cel pràcticament serè durant tot el dia i tant sols nuvolades de tarda que, a diferència d'ahir, han deixat alguna primera tempesta en zones de muntanya del nord del país. De cara a demà el matí i fins a migdia tornaran a ser serens, amb tanta o més calor que no pas avui, i a la tarda les tempestes del nord seran més intenses i freqüents, afectant a moltes zones de muntanya del nord del país i de l'extrem sud. Dimarts la inestabilitat augmenta de forma clara, i les tempestes sobretot a migdia i a la tarda seran extenses a molts punts de l'interior i Pirineu, localment intenses i amb calamarsa, afluixant al vespre i desapareixent a la nit. Dimecres i dijous continuarà el temps insegur,per bé que amb menys possibilitat de pluja i amb temperatures més baixes. A partir de divendres el temps s'estabilitza completament, i la temperatura començarà a pujar de forma decidida. Sembla que juny acabarà i juliol entrarà amb temps sec i molt càlid.

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 28 i 32ºC,mentre que les mínimes s'han situat entre els 12 i 15ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix a moderat en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,6C
T. Mínima:   13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  29,5ºC
T. Mínima:   14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     31,0ºC
T. Mínima:      12,4ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     28,0ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,6ºC
T. Mínima:      12,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    31,0ºC
T. Mínima:     14,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    32,3ºC
T. Mínima:     12,1ºC
Precipitació:  0,0 mm  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada