dissabte, 20 de juny del 2015

Dades 20 de juny de 2015

La jornada ha estat pràcticament calcada a la d'ahir, amb domini del sol de forma general i tant sols alguns núvols d'evolució que s'han format a la tarda al Pirineu però que no han deixat precipitacions. La nit serà serena i amb temperatura encara força suau, però una mica més alta que no pas la darrera nit, i demà la situació tornarà a ser molt semblant, amb sol al matí i nuvolades de tarda a zones de muntanya, tot i que demà comença a augmentar lleugerament la inestabilitat i, per tant, la possibilitat d'algun ruixat de tarda exclusivament al Pirineu, amb alguns núvols a la resta i temperatura semblant o una mica més alta. Dilluns les tempestes de tarda seran més nombroses i la temperatura una mica més alta, i sembla que dimarts i dimecres tindríem tempestes de tarda força més extenses i intenses. A més llarg termini, ja de cara a finals de setmana i la propera, sembla que ens arribaria una entrada d'aire càlid força important, amb calor intensa.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 27 i 31ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 10 i 13ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral al matí i encalmat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,8C
T. Mínima:   12,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  27,6ºC
T. Mínima:   11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     28,4ºC
T. Mínima:      12,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     27,5ºC
T. Mínima:      11,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     31,2ºC
T. Mínima:      12,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    28,4ºC
T. Mínima:     13,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    30,0ºC
T. Mínima:     10,4ºC
Precipitació:  0,0 mm  

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 27,8ºC
T. Màxima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada