dijous, 11 de juny del 2015

Dades 11 de juny de 2015

El dia ha estat força dominat pels núvols, alts i mitjos al matí i amb clarianes intercalades, mentre que ràpidament s'ha anat tapant a la tarda amb els primers ruixats que han avançat de sud a nord, ocasionalment acompanyats de tempesta i en general força febles i irregulars. De cara al vespre i primeres hores de la nit podrien arribar tempestes des de ponent més actives i que podrien deixar quantitats de precipitació moderades. Demà tindrem un dia variable, amb més clarianes al matí i nous ruixats i tempestes a la tarda, puntualment intenses i amb calamarsa. Aquest tipus de temps, força variable i amb possibilitat de ruixats per les tardes es podria mantenir el cap de setmana i a principis de la propera setmana, amb temperatures progressivament més baixes.

Les temperatures màximes del dia han pujat una mica i s'han situat entre els 26 i 30ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 12 i 16ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent a cops moderat de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,1ºC
T. Mínima:   13,1ºC
Precipitació: 1,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  25,8ºC
T. Mínima:   14,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,1ºC
T. Mínima:      11,8ºC
Precipitació:   0,9 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     26,4ºC
T. Mínima:      13,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    30,1ºC
T. Mínima:     13,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    27,8ºC
T. Mínima:     16,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    29,5ºC
T. Mínima:     14,1ºC
Precipitació:   0,8 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 27,2ºC
T. Màxima: 15,6ºC
Precipitació: 0,4 mm
Fenòmens observats: rosada, pluja feble, tempesta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada