dimecres, 10 de juny del 2015

Dades 10 de juny de 2015

Avui hem tingut un dia insegur, amb un matí força tapat en que fins i tot s'han escapat quatre gotes,molt poca cosa tot plegat. A partir de migdia s'han obert moltes clarianes i s'han començat a formar tempestes que no han estat tant freqüents com en dies enrere, però que de forma puntual han tornat a ser fortes i amb calamarsa. De cara al vespre arribaran noves tempestes a ponent que puntualment podrien caure amb força, tot i que no s'espera que arribin massa cap a l'interior, i demà tornarem a tenir un dia insegur amb ruixats de tarda, sembla que menys nombrosos que els d'avui, i amb temperatures semblants o una mica més baixes. Divendres i el cap de setmana podria tornar a augmentar la inestabilitat amb més risc de tempestes de tarda.

Les temperatures màximes han baixat una mica i s'han situat entre els 21 i 28ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 13 i 17ºC, amb vent fluix a moderat del SE, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,1ºC
T. Mínima:   13,9ºC
Precipitació: 0,7 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima:  13,4ºC
Precipitació:11,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     24,4ºC
T. Mínima:      14,1ºC
Precipitació:   7,7 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     26,8ºC
T. Mínima:      13,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    28,2ºC
T. Mínima:     16,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    26,6ºC
T. Mínima:     15,7ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    26,2ºC
T. Mínima:     15,7ºC
Precipitació:   0,8 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 25,5ºC
T. Màxima: 15,0ºC
Precipitació: inapreciable
Fenòmens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada