divendres, 26 de juny del 2015

Dades 26 de juny de 2015

Avui el temps ha tornat a estar dominat per l'estabilitat més absoluta, el sol i l'absència gairebé total de núvols. A grans trets estem afectats per un anticicló atlàntic, i en capes mitges i altes ens va entrant una massa d'aire molt càlid d'origen africà, que tendeix a intensificar-se més els propers dies i que ens acabarà portant una bona onada de calor. De moment,per aquesta nit cel serè i temperatura que serà una mica més alta que la nit passada, i durant el dia de demà tot continuarà igual, amb cel serè, algun núvol de tarda a zones de muntanya i una mica més de calor que avui, assolint-se ja els 35ºC en força punts de l'interior. Diumenge no hi ha canvis tret de que la temperatura serà encara més alta, i aquesta tendència continuarà bona part de la setmana, amb calor molt intensa almenys fins mitjans de setmana, pel cap baix.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 31 i 35ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 13 i 17ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,6C
T. Mínima:   13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  31,5ºC
T. Mínima:   15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     33,3ºC
T. Mínima:      13,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     32,3ºC
T. Mínima:      16,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     33,6ºC
T. Mínima:      13,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    33,7ºC
T. Mínima:     15,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    34,6ºC
T. Mínima:     13,4ºC
Precipitació:  0,0 mm  

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 32,7ºC
T. Màxima: 16,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada