dimarts, 9 de juny del 2015

Dades 9 de juny de 2015

El dia ha començat amb força núvols que han persistit fins ben bé mig matí, aclarint cap a migdia. A partir de llavors s'han començat a formar tempestes al Pirineu i prepirineu que localment han estat fortes i amb calamarsades, però que a diferència d'ahir, no han agafat tanta extensió cap al sud, tot i que el cel s'ha tornat a tapar a la tarda. La propera nit tindrem núvols i demà al matí podrien caure febles ruixats a ponent, i a la tarda noves tempestes al Pirineu occidental sobretot, menys probables com més cap a l'est. Les temperatures màximes seran una mica més baixes que no pas les d'avui. En dies posteriors la inestabilitat continuarà present sobretot com més cap a ponent, i es podria incrementar de nou el cap de setmana, amb temperatures en progressiva baixada.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 27 i 30ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 13 i 15ºC, amb bona visibilitat, humitat moderada i vent fluix a moderat del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,2ºC
T. Mínima:   13,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima:  14,7ºC
Precipitació: 4,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     29,7ºC
T. Mínima:      14,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     28,1ºC
T. Mínima:      14,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    29,8ºC
T. Mínima:     13,2ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    29,6ºC
T. Mínima:     13,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 27,3ºC
T. Màxima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada