dissabte, 6 de juny del 2015

Dades 6 de juny de 2015

El temps d'avui s'ha caracteritzat pel cel ben serè,i tant sols a la tarda s'han format nuvolades al Pirineu que han deixat algunes tempestes localment moderades, però que no han sortit de la serralada. La propera nit tindrem cel de nou serè i temperatures molt suaus, mentre que demà al matí dominarà el sol i a la tarda augmenta una mica la inestabilitat, amb més tempestes de tarda al Pirineu que, a diferència d'avui, sí que podrien afectar altres zones i no és impossible que arribi algun ruixat a la nostra zona avançada la tarda, poc important en tot cas i amb temperatures encara altes. De cara a dilluns les tempestes seran més freqüents, tendència que continuaria per dimarts, amb temperatures que a poc a poc aniran baixant.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 29 i 32ºC, i les mínimes entre els 10 i 16ºC, amb marcada inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,1ºC
T. Mínima:   13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima:  15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     31,0ºC
T. Mínima:      11,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     29,3ºC
T. Mínima:      15,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    32,2ºC
T. Mínima:     10,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    31,5ºC
T. Mínima:     14,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    32,3ºC
T. Mínima:      9,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 30,2ºC
T. Màxima: 16,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada