dilluns, 1 de juny del 2015

Dades 1 de juny de 2015

El dia ha començat amb cel força serè a tot el país, i tal i com ha passat els darrers dies, a partir de mig matí han començat a desenvolupar-se nuvolades al Pirineu, que a partir de migdia han deixat alguns ruixats i tempestes localment moderats, per bé que han estat en general febles i de poca extensió. La propera nit i matinada es tornarà a asserenar i demà tindrem un dia similar al d'avui, amb més sol al matí i més intervals de núvols cap a la tarda. Es tornaran a formar ruixats en zones de muntanya, els quals seran menys intensos i extensos que els d'avui i sobretot ahir. La temperatura semblant o una mica més alta. Dimecres i dijous el temps serà més estable i càlid a migdia, i a poc a poc desapareixeran les tempestes del Pirineu, i a hores d'ara sembla que tot el que resta de setmana tindrem temps pràcticament d'estiu amb sol, alguns núvols de tarda i temperatures força altes sobretot a migdia.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 26 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 10 i 13ºC, amb vent fluix a moderat de sud-est, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,6ºC
T. Mínima:   11,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima: 26,3ºC
T. Mínima:  12,8ºC
Precipitació: 0,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     26,4ºC
T. Mínima:      10,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     25,9ºC
T. Mínima:      11,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    29,0ºC
T. Mínima:     11,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    28,6ºC
T. Mínima:     12,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    29,1ºC
T. Mínima:     11,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 26,5ºC
T. Màxima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada