dissabte, 27 de juny del 2015

Dades 27 de juny de 2015

Un dia més, el sol ha estat el gran protagonista en el temps d'avui, amb alguns núvols molt poc importants que han aparegut a la tarda i sense massa novetats. Ara com ara seguim sota el domini d'un anticicló que s'estén des de l'Atlàntic fins a l'interior del continent i que,juntament amb una depressió que es situa a l'oest,impulsen una massa d'aire molt càlida des del nord d'Àfrica a tots els nivells, i que tendeix a intensificar-se encara més els propers dies. La previsió per la nit indica cel serè i temperatura una mica més alta que a la nit passada, fins al punt de que en algunes zones les mínimes podrien ser de l'ordre dels 20ºC, i demà el sol i la calor tornaran a ser implacables, amb temperatures més altes que en força indrets s'atansaran o superaran els 35ºC. De cara a la setmana vinent, més del mateix, amb calor molt intensa sobretot a mitjans de setmana.

Les temperatures d'avui s'han enfilat una mica més que no pas les d'ahir, amb valors d'entre els 33 i 36ºC les màximes, i 15 a 18ºC les mínimes, amb bona visibilitat, baixa humitat i vent fluix de ponent al matí i garbí a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,3C
T. Mínima:   16,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  32,0ºC
T. Mínima:   17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     33,4ºC
T. Mínima:      15,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     33,1ºC
T. Mínima:      16,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     36,4ºC
T. Mínima:      15,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    34,4ºC
T. Mínima:     15,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    34,6ºC
T. Mínima:     17,5ºC
Precipitació:  0,0 mm  

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima: 33,2ºC
T. Màxima: 17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada