diumenge, 9 de novembre del 2014

Fotografies de la setmana (3 al 9 de novembre de 2014)

Dilluns 3 de novembre: en zones càlides i amb clima mediterrani apareix el bruc d'hivern (Erica multiflora), espècie que assoleix una alçada no superior a 1,5 m i que just en aquesta època comença a florir:
Dimarts 4 de novembre: el matí va ser molt plujós, mentre que a la tarda es van obrir clarianes. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dimecres 5 de novembre: el matí va començar amb moltes boires arreu de l'interior. Imatge a mig matí al parc eòlic de Rubió:
Dijous 6 de novembre: tarda amb molt bona visibilitat després de les boires matinals. Imatge mirant a Aleny, al fons es pot veure la neu del Pirineu:
Divendres 7 de novembre: una nova jornada de temps molt tranquil, amb alguns núvols al matí i més sol a la tarda. Imatge als plans de Conill a primera hora de la tarda, amb sol i bona visibilitat:
Dissabte 8 de novembre: el matí ha estat força tapat, mentre que a la tarda s'han obert moltes clarianes. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:
 Diumenge 9 de novembre: la jornada comença amb cel cada cop més tapat per l'arribada d'un front des de ponent, no massa actiu i que ens podria portar gotes d'aquí una estona:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada