dijous, 27 de novembre del 2014

Dades 27 de novembre de 2014

Avui hem tingut un dia insegur, amb molts núvols, algunes clarianes i ruixats que han anat caient al llarg del dia de forma irregular, aïllats però puntualment plovia amb ganes. Aquesta nit augmenta la inestabilitat i els ruixats i les pluges aniran estenent-se per tot arreu, amb intensitat moderades i localment amb força. Demà plourà sobretot a primera hora, i durant el dia el temps serà variable amb nous ruixats i ambient fresc. Dissabte augmenta de forma notable la inestabilitat amb pluges que podrien ser abundants arreu, mentre que de cara a diumenge les pluges es farien més esporàdiques. La temperatura anirà baixant. Sembla que la propera setmana tindrem temps més estable i sec, però la temperatura serà més freda.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 10 i 13ºC, i les mínimes entre els 6 i 8ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de direcció variable, girant a sud-est al vespre.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   10,5ºC
T. Mínima:     6,8ºC
Precipitació: 5,6 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,4ºC
T. Mínima:    5,9ºC
Precipitació: 1,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,8ºC
T. Mínima:     7,0ºC
Precipitació: 1,9 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    10,2ºC
T. Mínima:      7,1ºC
Precipitació:  8,4 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    12,4ºC
T. Mínima:      6,3ºC
Precipitació:  3,8 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   12,9ºC
T. Mínima:     8,2ºC
Precipitació: 4,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:  11,4ºC
T. Mínima:    8,1ºC
Precipitació:  4,6 mm
Fenòmens observats: boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada