dimarts, 25 de novembre del 2014

Dades 25 de novembre de 2014

La jornada d'avui ha estat dominada pels núvols que han estat abundants tot el dia, i pels ruixats que han anat caient al llarg del dia, molt febles al matí i més intensos a la tarda, per  bé que de distribució força irregular i en algun cas, acompanyades de tempesta. La propera nit i matinada tindrem cels tapats, i demà al matí podrien caure nous ruixats, ja que ens creuarà una nova línia d'inestabilitat de ponent a llevant, localment podria tornar a ploure amb unes certes ganes. Demà a la tarda i dijous al matí podríem tenir una certa treva, amb núvols però sense pluja, i de cara a dijous a la nit ens començarà a afectar una pertorbació que es forma al sud-oest de pa península i que, sobretot entre divendres i dissabte, podria portar força aigua a les nostres terres. Les temperatures aniran baixant, i la setmana vinent podríem tenir la primera entrada d'aire fred de la temporada.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 8 i 11ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat al matí i dolenta a la tarda, i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,7ºC
T. Mínima:    10,0ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,9ºC
T. Mínima:   10,5ºC
Precipitació:  0,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   14,8ºC
T. Mínima:     8,4ºC
Precipitació: 6,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    14,6ºC
T. Mínima:     10,9ºC
Precipitació: 10,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    19,3ºC
T. Mínima:      9,3ºC
Precipitació:  0,8 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   17,1ºC
T. Mínima:    11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:  16,5ºC
T. Mínima:   11,4ºC
Precipitació:  17,9 mm
Fenòmens observats: rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada