dimecres, 19 de novembre del 2014

Dades 19 de novembre de 2014

Avui hem tingut un dia de temps molt estable, pràcticament sense núvols tret d'alguna boira molt local a primera hora del matí i que s'ha desfet ràpidament. A nivell general estem afectats per una àrea d'estabilitat que ens assegura temps estable pels propers dies, tot i que a partir de demà ens comença a entrar una massa d'aire humida d'origen marítim que provocarà l'aparició de cada cop més núvols sobretot a l'est i fins i tot amb plugims a l'acabar la setmana. Les temperatures seguiran molt suaus, però de cara a finals de setmana i la propera, a poc a poc aniran baixant.

Les màximes del dia s'han enfilat fins a valors d'entre 15 i 20ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i 6ºC, amb una marcada inversió tèrmica a la matinada. El vent ha bufat fluix i de direcció variable, la humitat ha estat baixa, i la visibilitat ha estat molt bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,4ºC
T. Mínima:    1,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,6ºC
T. Mínima:     1,6ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   16,5ºC
T. Mínima:     0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    15,1ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   19,6ºC
T. Mínima:    -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  16,0ºC
T. Mínima:    3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:  15,8ºC
T. Mínima:     4,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada