divendres, 14 de novembre del 2014

Dades 14 de novembre de 2014

El dia d'avui ha estat protagonitzat per un front que ens ha deixat molts núvols ja des de bon matí, i pluges que han estat febles al matí, i més intenses en forma de ruixats i alguna tempesta molt irregulars a la tarda i vespre. Aquesta nit el front s'allunyarà, i demà al matí hi haurà força boires a l'interior, moltes de les quals desapareixeran abans de mig matí, quedant un migdia i tarda ben serens, amb vent de mestral moderat i temperatura més freda. Diumenge tindrem un nou dia de temps estable, ventós i una mica fred sobretot al matí. La setmana vinent sembla que tindrem temps estable i temperatures més altes, fins i tot força suaus
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 12 i 15ºC, i les mínimes entre els  5 i 9ºC, amb una lleugera inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix del sud-oest, la visibilitat ha estat regular, i la humitat ha estat elevada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   13,3ºC
T. Mínima:    7,4ºC
Precipitació: 5,6 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,2ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació: 11,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   14,4ºC
T. Mínima:     5,9ºC
Precipitació:  9,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    13,6ºC
T. Mínima:      8,9ºC
Precipitació:   1,8 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   14,6ºC
T. Mínima:     4,8ºC
Precipitació: 3,7 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  16,3ºC
T. Mínima:    8,3ºC
Precipitació: 5,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:  13,7ºC
T. Mínima:     8,9ºC
Precipitació:  12,2 mm
Fenòmens observats: pluja, boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada