diumenge, 30 de novembre del 2014

Dades 30 de novembre de 2014

El dia s'ha caracteritzat pels núvols, tot i alguna petita clariana que s'ha obert en algun moment, i per la pluja que ha caigut de forma intermitent, molt més feble que la d'ahir degut a que la pertorbació causant del temporal s'ha situat d'una manera que ens envia una massa d'aire una mica més seca de gregal. Tot i això, aquest vespre i nit encara poden caure ruixats irregulars, en conjunt poc importants, i demà canvi de situació: la pertorbació es va allunyant i el vent girarà a mestral, no molt fort però sí que farà baixar les temperatures de forma progressiva, i els núvols no acabaran de desaparéixer. La setmana propera tindrem temps variable i ambient cada dia una mica més fred, sobretot a finals de setmana.

Les temperatures han estat suaus, amb màximes entre els 12 i 16ºC i mínimes entre els 9 i 13ºC. La humitat ha estat elevada, la visibilitat ha estat regular i el vent ha bufat amb cops moderats de gregal (nord-est)

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja fins les 6 de la tarda)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   12,2ºC
T. Mínima:    10,5ºC
Precipitació:   6,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,5ºC
T. Mínima:     9,2ºC
Precipitació:  9,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,5ºC
T. Mínima:      8,8ºC
Precipitació: 13,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    12,3ºC
T. Mínima:     10,3ºC
Precipitació:    8,9 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:    16,3ºC
T. Mínima:     12,8ºC
Precipitació:    4,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   14,6ºC
T. Mínima:    11,9ºC
Precipitació:  6,7 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja des de les 8 del matí fins les 4 de la tarda)

T. Màxima:  12,5ºC
T. Mínima:   10,9ºC
Precipitació: 2,6 mm
Fenòmens observats: pluja, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada