diumenge, 23 de novembre del 2014

Dades 23 de novembre de 2014

El dia ha estat dominat pels núvols alts i mitjos a tot arreu amb algunes clarianes,i no s'han produït precipitacions fins al vespre, tret de plugims molt febles ala cara sud del Pirineu occidental. Tota aquesta nuvolositat acompanya una pertorbació que es troba al nord d'Àfrica i que ens afecta indirectament, amb molts núvols i una massa d'aire càlid a tots els nivells que ens arriba des del sud. La propera nit i matinada augmenta lleugerament la inestabilitat, amb cels tapats i pluges febles, a l'igual que dimarts. Les temperatures baixaran els propers dies, però no pas tant com semblava dies enrere, i a finals de setmana es podrien normalitzar.

Les temperatures màximes s'han enfilat fins a valors d'entre 15 i 21ºC, mentre que les mínimes, també molt elevades per l'època, s'han mogut entre els 10 i 14ºC. El vent ha bufat fluix de l'est, la humitat ha estat baixa i la visibilitat regular, amb una mica de calitja.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,2ºC
T. Mínima:    12,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,1ºC
T. Mínima:   12,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,7ºC
T. Mínima:     9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    15,7ºC
T. Mínima:     11,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   20,8ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  18,5ºC
T. Mínima:   13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:  17,2ºC
T. Mínima:   11,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada