dissabte, 1 de novembre del 2014

Dades 1 de novembre de 2014

Avui hem tingut un dia de nou dominat pels núvols baixos, les boires i la humitat, i de nou al matí hem tingut més núvols i a la tarda més clarianes, per bé que no ha arribat a quedar ben serè del tot. Aquesta nit es tornaran a formar boires i bancs de núvols baixos, amb molta humitat i demà els núvols tornaran a ser protagonistes, amb arribada d'un primer front atlàntic molt poc actiu, les temperatures baixaran una mica. Dilluns cel de nou tapat amb ruixats al pas d'un nou front, i serà entre dimarts i dimecres quan l'arribada d'un tercer front, aquest força més actiu, ens portarà pluges arreu, febles a moderades i amb una baixada de temperatures notable, que portarà neu a les muntanyes.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 17 i 22ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 7 i 11ºC, amb mala visibilitat, humitat elevada i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  17,6ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,0ºC
T. Mínima:    7,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    18,9ºC
T. Mínima:     10,7ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   22,2ºC
T. Mínima:     9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  19,5ºC
T. Mínima:    9,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   18,5ºC
T. Mínima:     9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada