diumenge, 16 de novembre del 2014

Fotografies de la setmana (10 al 16 de novembre de 2014)

Dilluns 10 de novembre: la tardor a poc a poc va avançant, i els arbres caducifolis van començant a canviar de color i en breu perdran les fulles. Imatge d'un auró negre  (Acer monspessulanum), espècie pròpia de clima submediterrani a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 11 de novembre: el matí va ser tranquil, però a partir de migdia i a la tarda ens va arribar un front atlàntic que va portar pluges generals, febles a moderades. Imatge a Calaf a mitja tarda:
Dimecres 12 de novembre: després de les pluges del dia anterior, el temps va ser molt més estable, amb sol i bona visibilitat. Imatge a migdia des de la Llavinera mirant cap a l'est:
Dijous 13 de novembre: el dia va ser molt estable, amb sol i núvols prims a la tarda. Imatge des dels plans de Conills mirant a Calaf a mitja tarda:
Divendres 14 de novembre: el pas d'un nou front durant el dia ens va portar molts núvols, humitat i pluges moderades. Imatge a primera hora de la tarda on s'aprecia la boira que afectava els voltants de Calaf:
Dissabte 15 de novembre: el front del dia anterior ja es va allunyar, i de nou el temps estable va ser protagonista. Cel serè i molt bona visibilitat degut al fort vent de mestral:
Diumenge 16 de novembre: el dia ha començat amb cel força serè i molt bona visibilitat provocada pel vent del dia anterior:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada