dimecres, 5 de novembre del 2014

Dades 5 de novembre de 2014

El dia ha començat amb boires freqüents a molts punts de l'interior, normalment eren boires altes però han durat fins mig matí ben bé. Un cop s'han desfet hem tingut un dia amb sol però amb intervals de núvols que han donat ruixats al Pirineu en forma de neu, i ruixats de pluja i calamarsa al litoral, ja que tenim molt aire fred en alçada. La propera nit serà més freda que l'anterior, i algun valor de mínimes podria fregar els 0ºC de forma puntual. Demà hi haurà temps estable, boires matinals i ambient de nou força fresc durant el dia, mentre que divendres i dissabte el temps serà tranquil, amb temperatures una mica més altes. És possible que a partir de diumenge el temps s'inestabilitzi de nou.

Les temperatures han baixat clarament, amb màximes entre els 9 i 14ºC i mínimes entre els 3 i 5ºC.La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona tret de primera hora del matí, i el vent ha bufat fluix de mestral amb algun cop moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,5ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,7ºC
T. Mínima:    3,4ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,7ºC
T. Mínima:     3,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     8,9ºC
T. Mínima:      3,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   14,4ºC
T. Mínima:     4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  11,1ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    9,8ºC
T. Mínima:     4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada