diumenge, 2 de novembre del 2014

Fotografies de la setmana (27 d'octubre a 2 de novembre de 2014)

Dilluns 27 d'octubre: les temperatures molt suaus dels darrers dies, juntament amb la pluja de primers de mes, han permès una molt bona naixença dels conreus. Imatge d'un camp de civada a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 28 d'octubre: el dia va començar amb boires espesses i extenses a molts punts de l'interior. A mig matí moltes ja s'havien desfet. Imatge a Calaf a primera hora:
Dimecres 29 d'octubre: nou dia dominat per les boires i núvols baixos, sobretot matinals. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf amb bancs d'estratocúmuls:
Dijous 30 d'octubre: després d'un matí amb força núvols i boires, la tarda va quedar un cel ben serè, tot i que amb boirines:
Divendres 31 d'octubre: jornada molt similar a l'anterior: matí ennuvolat o amb boires, i tarda més serena o amb alguns núvols poc importants. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dissabte 1 de novembre: de nou el temps es va caracteritzar per la presència de bancs de núvols baixos i boires extenses al matí, i moltes més clarianes a la tarda, sense desaparèixer del tot els núvols. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Diumenge 2 de novembre: la jornada ha començat amb cel molt tapat de núvols baixos i visibilitat no gaire bona:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada