dijous, 6 de novembre del 2014

Dades 6 de novembre de 2014

Avui hem tingut un dia semblant al d'ahir, que ha començat amb boires i núvols baixos molt nombrosos a punts de l'interior, i que en general s'han desfet abans de migdia, quedant una tarda bàsicament  assolellada. Ens domina una petita falca anticiclònica però demà tindrem alguns núvols provocats per una cua de front poc actiu i que no ens durà pluja. Dissabte el temps tornarà a ser bàsicament estable i amb sol, tot i que tornaran a aparéixer boires a primera hora, mentre que al llarg de diumenge ens arriba un front que podria portar ruixats sobretot a la tarda. Les temperatures pugen entre demà i dissabte, i tornen a baixar a partir de diumenge.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 9 i 14ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i 2ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat tret de les boires de primera hora.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  10,0ºC
T. Mínima:     2,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,9ºC
T. Mínima:    0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,0ºC
T. Mínima:      1,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     9,0ºC
T. Mínima:      1,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   14,1ºC
T. Mínima:     1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  11,6ºC
T. Mínima:    2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   10,2ºC
T. Mínima:     1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada