dijous, 13 de novembre del 2014

Dades 13 de novembre de 2014

Avui hem tingut un dia de nou estable, amb domini del sol al matí tot i algunes boires a l'interior, molt més locals que no pas les d'ahir. De cara a la tarda han aparegut bandes de núvols prims provocades  per un front fred que a poc a poc s'aproxima des de l'oest i que ens arribarà de cara a demà. Demà tindrem un dia força tapat i amb pluges que cauran a tot arreu, per bé que en la major part de casos seran febles, moderades a ponent i més abundants al Pirineu de Lleida. Les temperatures seran suaus. Dissabte al matí podria haver-hi de nou boires extenses a l'interior, i el dia serà assolellat i amb temperatura suau, a l'igual que diumenge. Ara com ara no es preveuen canvis de temps importants a curt ni a mig termini.

Les temperatures màximes han estat més altes que no pas ahir, amb valors entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 2 i 5ºC, amb una certa inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de mestral al matí, girant a sud-oest a la tarda, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   13,7ºC
T. Mínima:    2,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,6ºC
T. Mínima:     2,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,1ºC
T. Mínima:     1,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    13,4ºC
T. Mínima:      5,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   18,2ºC
T. Mínima:     2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  15,7ºC
T. Mínima:    3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:  13,9ºC
T. Mínima:     4,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada