dilluns, 17 de novembre del 2014

Dades 17 de novembre de 2014

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel pas d'una petita cua de front fred a la matinada, amb intervals de núvols i fins i tot algunes gotes, i més sol durant el dia, tot i que han continuat els núvols i petits ruixats al Pirineu, sobretot l'occidental. La propera nit serà força freda amb alguna glaçada puntual, i demà el temps serà ja més estable, amb vent a la baixa i temperatura de dia una mica més alta que avui. En jornades posteriors el temps serà més estable, les temperatures pujaran de forma progressiva sobretot de dia, i les nits continuaran una mica fredes. És possible que a l'acabar la setmana augmentin els núvols per l'acostament d'una depressió des del sud que ja veurem si ens portarà algunes pluges.
 
Les temperatures han baixat, amb màximes compreses entre els 8 i 14ºC i mínimes entre els 2 i 5ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. El vent ha bufat moderat de ponent, la humitat ha estat baixa i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   10,2ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,4ºC
T. Mínima:     4,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   11,6ºC
T. Mínima:     5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     8,3ºC
T. Mínima:      3,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   13,8ºC
T. Mínima:     2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  11,1ºC
T. Mínima:    5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:  10,2ºC
T. Mínima:     4,0ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats: plugim, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada