dimarts, 4 de novembre del 2014

Dades 4 de novembre de 2014

La jornada ha començat amb cels tapats a tot el país i pluja general, que queia arreu amb moderada intensitat. A l'avançar el matí les pluges s'han anat enretirant de ponent a llevant i s'han obert algunes primeres clarianes, tot i que encara amb restes d'inestabilitat i alguns ruixats molt dispersos. La nit serà força més freda, amb mínimes entre els 0 i 5ºC, cel amb alguns núvols i vent de mestral que s'intensifica una mica, però no bufarà fort. Demà tindrem un dia molt més tranquil, amb més sol i temperatures força fresques, i els propers dies tindran una situació similar, amb estabilitat, màximes una mica més altes i mínimes força fredes. A partir de diumenge i ja de cara a la setmana vinent el temps tornaria a ser molt inestable.

Les màximes del dia han baixat de forma clara, i s'han mogut entre els 10 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 7 i 12ºC, amb vent fluix i algun cop moderat de mestral, humitat elevada i bona visibilitat, sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:    9,0ºC
Precipitació:20,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,0ºC
T. Mínima:    8,7ºC
Precipitació:25,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   10,7ºC
T. Mínima:     9,2ºC
Precipitació: 21,4 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    11,2ºC
T. Mínima:      7,6ºC
Precipitació:  16,5 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   17,2ºC
T. Mínima:    11,8ºC
Precipitació: 14,7 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  11,8ºC
T. Mínima:    9,8ºC
Precipitació: 21,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   11,4ºC
T. Mínima:     9,8ºC
Precipitació:  25,2 mm
Fenòmens observats: boirina, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada