divendres, 7 de novembre del 2014

Dades 7 de novembre de 2014

El dia ha estat molt estable i amb menys boires que en dies enrere, malgrat que se n'han produït de molt locals en zones enclotades, i que totes elles s'han desfet molt ràpidament. A la resta de zones, el dia ha estat completament serè, amb alguns núvols decoratius cap al nord, molt poca cosa. De cara a demà el temps serà semblant, per tant en conjunt estable, amb alguns núvols, temperatures fredes de matinada i relativament suaus de dia, mentre que diumenge ens passa un front fred poc actiu sobretot a la tarda, amb més núvols, alguns ruixats poc importants i temperatures més baixes. La setmana vinent començarà amb temps una mica variable, moderadament fred però no tant inestable com semblava dies enrere.
 
Les màximes d'avui han pujat més, i s'han mogut entre els 12 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 0 i 4ºC. El vent ha bufat de mestral amb algun cop moderat a migdia i tarda, la humitat ha estat moderada i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  13,9ºC
T. Mínima:    1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,6ºC
T. Mínima:    1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   15,0ºC
T. Mínima:     0,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    12,5ºC
T. Mínima:      4,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   18,3ºC
T. Mínima:     2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  15,3ºC
T. Mínima:    3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   14,1ºC
T. Mínima:     2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada