divendres, 21 de novembre del 2014

Dades 21 de novembre de 2014

La jornada ha començat amb molts núvols baixos, sobretot al centre i est del país, i que han durat fins a mig matí, trencant-se i amb clarianes al migdia i tarda, tot i que no han acabat de desaparèixer del tot. La propera nit tornaran a augmentar els núvols i demà tindrem cels tapats al matí i més clarianes a la tarda, i de nou amb temperatures molt suaus, en particular les mínimes. Diumenge s'aproximarà una mica més la depressió del sud, amb més núvols tot el dia i algunes pluges a la tarda, que serien més freqüents de cara a dilluns. Les temperatures de moment seguiran molt suaus, amb perspectiva de que vagin baixant de manera progressiva la setmana vinent, sobretot a finals de setmana.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 14 i 18ºC, i mínimes entre els 4 i 10ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   14,0ºC
T. Mínima:    7,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,4ºC
T. Mínima:     4,6ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   13,8ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    14,4ºC
T. Mínima:      9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   17,6ºC
T. Mínima:    10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  17,4ºC
T. Mínima:    9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:  15,2ºC
T. Mínima:     8,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada