dijous, 20 de novembre del 2014

Dades 20 de novembre de 2014

El dia ha començat amb alguns núvols baixos i boires locals, núvols que han anat en augment al llarg del matí cap a l'est, i amb cel més clar a l'oest i al nord. Durant la tarda molts d'aquests núvols s'han desfet, quedant un dia més serè arreu. La propera nit  i matinada aquests núvols tornaran a anar en augment, i demà el cel estarà de nou tapat a l'est i sud, no s'esperen precipitacions, mentre que més a l'oest estarà més clar o amb boires matinals. Dissabte i diumenge els núvols baixos augmentaran, i fins i tot podria caure alguna pluja feble, sempre amb temperatures molt suaus, per bé que a partir de diumenge començaran a baixar. Sembla que avançada la propera setmana el temps es farà més insegur i, sobretot, més fred.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 13 i 18ºC, i les mínimes entre els 2 i 7ºC, amb marcada inversió tèrmica a primera hora. El vent ha bufat fluix de sud-est, la humitat ha estat moderada, i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   15,0ºC
T. Mínima:    4,8ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,3ºC
T. Mínima:     4,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   14,7ºC
T. Mínima:     2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    13,2ºC
T. Mínima:      7,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   17,7ºC
T. Mínima:     5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  17,2ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:  14,6ºC
T. Mínima:     7,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada